Başkan Şahin'e ziyaretçi akını

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Türkmen ve Çorum Merkez Sultan Abdulhamidhan Ortaokulu öğrencileri Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Çorum Merkez Sultan Abdulhamidhan Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

Geleceğin teminatının çocuklar olduğunu belirten Şahin, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her biri bizler için çok kıymetli. Bizler de kıymetli evlatlarımızın ziyaretlerinin devamında, bu güzel günü onları sinemaya götürerek sonlandırmak istedik. Öğrencilerden bazılarının ilk kez sinema deneyimi yaşayacak olmaları bu anı daha da anlamlı hale getirdi. Onlara bu deneyimi yaşatmak ve hayatlarına güzel anılar katabilmek, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı." ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Türkmen ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Şahin, ziyarete ilişkin, "CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Okan Türkmen ve Değerli Yönetim Ekibini ağırladık. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

Başkan Şahin, "Bizim en büyük motivasyonumuz, siz hemşehrilerimizle bir arada olup sevinçlerinize ortak olmak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri