Başkan Süleyman Acar, Tepebaşı Camii inşaatını inceledi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçede yapım süreci devam eden Tepebaşı Camii ve Soğuksu Bungalov projelerini yerinde inceledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçede yapım süreci devam eden projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Tepebaşı Camii inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tepebaşı Camiimizin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, camimizin yeniden şekillenişine şahitlik ettik. Büyük bir titizlik ve özveriyle sürdürülen çalışmalar Allah’ın izniyle tamamlandığında hem mahallemizin hem de gönüllerimizin bir ibadet yuvası olarak yükselmeye devam edecek. Bu hayırlı yolculukta emek veren tüm kardeşlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor, destekleriyle bizlere güç veren kıymetli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR PROJE!

Soğuksu Bungalov projesini yerinde inceleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçeye önemli bir turizm tesisi kazandıracaklarını söyledi.

Acar, "Türkiye’de benzeri olmayan bir tesisi ilçemizde hayata geçirmiş olacağız. Bu yatırım, hem şehrimizin turizm potansiyelini artıracak hem de doğal güzelliklerimizi keşfetmek isteyen ziyaretçilere yeni bir alternatif sunacak" dedi.

Acar, sosyal medya hesabından projeye ilişkin, şunları kaydetti:

"Kızılcahamam’ımıza, Soğuksu Bungalov Projemiz ile birlikte önemli bir turizm tesisi kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Bungalov Evler Projemiz tamamlandığında, Milli Parkımızın eşsiz doğasıyla iç içe, Türkiye’de benzeri olmayan bir tesisi ilçemizde hayata geçirmiş olacağız. Bu yatırım, hem şehrimizin turizm potansiyelini artıracak hem de doğal güzelliklerimizi keşfetmek isteyen ziyaretçilere yeni bir alternatif sunacak. Çalışmalarımızı yerinde inceledik ve her aşamasında titizlikle ilerliyoruz. Kızılcahamam’ı daha da güzelleştirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz."

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla buluşan Acar, "Tüm hemşehrilerime, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gün diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri