Başkan Tiryaki Altındağlı kadınlarla buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınlarla buluştu. Başkan Tiryaki, "Yıllardır desteklerini ve sevgilerini hep hissettiğim, Altındağ’ın altın kadınları ile bir araya gelmek beni çok mutlu etti" diyerek duygularını ifade etti.

Altındağ halkıyla sık sık bir araya gelen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin organize ettiği kültürel gezilere katılan kadınlarla, 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Gezi programından memnun dönen Altındağlı kadınlar, Başkan Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Etkinlik sonunda, Altındağlı kadınlar Başkan Tiryaki’ye çiçek sunarak günü anlamlı bir şekilde taçlandırdı. Başkan Tiryaki de bu buluşmada kadınların dilek ve önerilerini dinledi.

"KADINLARIMIZ SOSYAL FAALİYETLRE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR"

Altındağlı kadınlarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımız için organize ettiğimiz geziler ve etkinliklerde en çok Altındağlı kadınlarımız yer alıyor. Kadınlarımız kendilerini için düzenlenen tüm etkinliklere, kültür gezilerine, kültürel ve sosyal faaliyetlere büyük ilgi gösteriyor. Biz de her geçen gün Altındağlı kadınlarımız için daha fazla organizasyon planlamaya, daha fazla etkinlik düzenlemeye gayret ediyoruz” dedi.

YENİ GEZİLER ORGANİZE EDİLECEK

Başkan Tiryaki “Geçmiş dönemlerimizde olduğu gibi, yine geziler organize etmeye başladık. İlk durağımız Çamlıdere oldu. 400’e yakın Altındağlı kadın bu gezilere katıldı. Altındağlı kadınlar gezi kapsamında; Şeyh Ali Semerkandi Türbesi, Oyuncak Müzesi, Terazi Müzesi, Soba Müzesi, Hayvan Müzesi gibi ilgi gören müzeleri, ören yerlerini ve Kaplıca Tesisleri’ni ziyaret etti. Geziden çok memnun olarak dönmeleri bizleri de çok mutlu etti. Altındağlı kadınlarımıza hem katılımlarından, hem de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ KADINLARLA MUTLU YARINLARA

Başkan Tiryaki, “Altındağlı kadınların desteğini hep yanımızda hissettik. Bugünlere gelmemizde onların da çok emeği var. Eğer bir değişim yaşanacaksa bunun kadınlarla beraber olacağına inanıyorum. Altındağ bir gecekondu kentiydi… İlçemizi hep birlikte, ileriye taşıdık. Allah emek harcayanın emeğini karşılıksız bırakmaz. Şimdi ise, Altındağlılarla beraber el ele, omuz omuza, eskisinden daha huzurlu, mutlu bir kent inşa edeceğiz. Güçlü kadınlarla, mutlu yarınlara uluşacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri