Başkan Yaşar Yenimahalle Hükümet Konağı'nı ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı tamamlanan Yenimahalle Hükümet Konağını ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Hükümet Konağı'nın tamamlanmasının ardından yeni hizmet binasına taşınan ilçedeki mülki ve idari amirleri ziyaret etti. İlk olarak Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Yaşar, İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Osman Ferhat Aksoy ve Mal Müdürü Selim Yücel Kıvrak ile de bir araya geldi.

Ziyaretlerinde, Yenimahalle Belediyesi'nin ilçede yürüttüğü projeler ve yatırımlar hakkında yetkililere bilgi veren Yaşar, "Yenimahalle'de vatandaşlarımızın mutluluğu ve rahatı için ortak akıl ve işbirliğine her zaman hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu başta olmak üzere ilçe yöneticilerine Yenimahalle'yi de anlatan Başkan Yaşar, “Yenimahalle daha önce otel konumundaydı, şu anda ise ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri haline geldi. İlçemiz modern görüntüsüyle ve alt yapısıyla sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de örnek gösteriliyor. Göreve geldiğim günden beri vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle'yi yaratmak için çalıştım. Şu anda bunu başardığımızı düşünüyorum, Yenimahalle alt ve üst yapısıyla, sosyal tesisleri ve hizmet alanlarıyla Türkiye'deki çoğu büyükşehir belediyesinden daha güçlü. Öte yandan ilçemizin, eğitimde çıtayı her geçen gün daha da yükselten bir çizgisi var. Başkent’in asayiş ve güvenlik konusunda da en huzurlu ilçesiyiz. Bunları ilçemizin tüm kurumlarıyla ortak akıl ile birlikte yaptık. Bizlerin birlikteliğinin meyvelerini de Yenimahalleli yurttaşlarımız yiyor. Yenimahalle’de büyük ve güzel bir aileyiz” şeklinde konuştu.

YENİMAHALLE DONANIMLI BİR İLÇE

Başkan Yaşar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtbeyoğlu da “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde birlikte güzel işlerde bulunacağız. Yenimahalle gerçekten her bakımdan donanımlı bir ilçe. Sizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri