Başkan Yavaş, sıcak yaz günlerinde Başkentlilerin yanında! Ücretsiz su hizmeti!

Başkent Ankara'da hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak yaz günlerinde Başkentlilerin serinlemesi için anlamlı bir projeye imza attı. Başkan Yavaş, sıcak yaz günlerinde Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sıcak yaz günlerinde Ankaralıların serinlemesi için anlamlı bir projeye imza attı. Yaz sıcaklarına serin bir mola oluşturan soğuk limonata ikramı Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda başladı.

Kızılay ve Ulus’taki stantlarda yaz boyunca ücretsiz su ve limonata ikramı devam edecek.

ÜCRETSİZ LİMONATA!

Başkan Yavaş, yaz ayları boyunca vatandaşlara ücretsiz limonatalar dağıtacağını açıklamıştı. Yaz boyunca ücretsiz limonata dağıtımı, Ankara halkına serinleme imkanı sunacak.

Vatandaşlar, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin hem ihtiyaçlarını karşılamada hem de belediye ile halk arasındaki bağı güçlendirmede önemli rol oynadığını belirterek Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Ankara'nın farklı noktalarında da benzer projelerin hayata geçirilmesi planlanırken, Yavaş'ın bu girişimi sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Ankaralılar, #MansurYavaş etiketiyle destek ve teşekkür mesajları paylaştı.

Bu tür etkinliklerin, Ankara'da yaşayan herkes için örnek teşkil etmesi ve toplum sağlığının korunmasına katkıda bulunması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri