Başkent Gaz'dan Çankaya'da bir kişinin öldüğü patlama sonrası açıklama: İntihar mı kaza mı?

Ankara'nın Çankaya İlçesi Aziziye Mahallesi'nde bugün öğleden sonra meydana gelen patlama ve yangın olayına ilişkin Başkent Gaz'dan açıklama geldi.

Olay, saat 14:48 sularında Bürümcük Sokak'taki bir apartman dairesinde gerçekleşti. Başkent Gaz'dan yapılan açıklamada, olayın hemen ardından ekipler hızla olay yerine intikal ederek gerekli müdahaleyi gerçekleştirdiği ve incelemeleri tamamladığı belirtildi.

Yapılan detaylı incelemede, herhangi bir patlamanın meydana gelmediği ve dairede çıkan yangının doğal gaz kaynaklı olmadığı tespit edildi.

Başkent Gaz, yaşanan olayla ilgili olarak Ankara halkına geçmiş olsun dileklerini iletti ve hayatını kaybeden vatandaş için Allah'tan rahmet diledi.

Olayla ilgili daha fazla bilgi edinmek ve benzer durumların önüne geçmek için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Ankara Valiliği ise gerçekleşen patlamanın ardından patlamanın doğal gaz kaynaklı gerçekleştiğini belirtmiş ve çalışmaların başladığını aktarmıştı.

İNTİHAR İDDİASI

Olayla ilgili görgü tanığı da konuştu. Esnaf Tuncay Aydın, patlamanın ardından dumanların yükseldiğini ve olayın intihar sonucu gerçekleştiğini öne sürdü. Aydın, "Patlama sesi çok kuvvetliydi. Evdeki kişi doğalgazı açık bırakmış ve intihar etmiş diyorlar. Neden böyle bir şey yaptığını bilmiyoruz. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri