Başkentliler Halk Ekmek'ten memnun

Ankara Halk Ekmek'ten ekmek alan vatandaşlar, ekmeğin hem lezzetli hem de bütçe dostu olduğunu söylüyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nda her gün yaklaşık 1 milyon adet 250 gram ekmek üretiliyor. Gıda ürünlerine peş peşe zam gelmeye devam ederken Halk Ekmek'te ekmeğin fiyatı 5 liradan tüketiciyle buluşuyor. Ekmeğin uygun fiyatlı olması vatandaşların bütçesine de önemli katkı sağlıyor.

anadolugazete.com.tr olarak Halk Ekmek büfelerinden ekmek alan vatandaşlarla görüştük.

EKMEĞİN TADI ÇOK LEZZETLİ

anadolugazete.com.tr'ye konuşan Hande Halıcı, "Halk Ekmek'ten ekmek alıyoruz. Bugüne kadar da bir sıkıntı yaşamadık. Fırınlarda ekmeğin tanesi 7 lira iken Halk Ekmek büfelerinde 5 lira. Ayrıca biz Halk Ekmek'in ürettiği ekmeğin tadını seviyoruz. Ekmek daha yoğun. Maddi gücü olan ya da olmayan herkes Halk Ekmek'ten ekmek alıyor. Bizim maddi gücümüz yerinde biz sadece Halk Ekmek'in tadını ve lezzetini gerçekten çok seviyoruz." diye konuştu.

"HALK EKMEK'TEN MEMNUNUZ"

Kızılay Mithatpaşa Caddesi Halk Ekmek şubesinden bazlama alan vatandaş, "Kızılay'a geldiğim her zaman Halk Ekmek'e uğruyorum. Bazlama aldım. Ekmeğin lezzetinden oldukça da memnunum. Fırından aldığımız ekmeklerden daha lezzetli geliyor. Severek tüketiyoruz. Ayrıca fiyatı da uygun." dedi.

Halk Ekmek'ten beyaz ekmek alan bir diğer vatandaş ise "Halk Ekmek'ten sürekli ekmek alıyorum, memnunum. Daha doyurucu bir ekmek. Bugüne kadar da bir sıkıntı yaşamadım. Ekmeğin fiyatı piyasaya göre de çok daha uygun." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 27 Temmuz 2023 Perşembe gününden itibaren 250 gramlık normal ekmeğin tüm satış noktalarında ve Halk Ekmek büfelerinde 5 TL'den satışa sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri