Başkentlilere müjde! Altındağ'da Millet Lokantası açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Başkent Millet Bahçesi'nde açılan Millet Lokantasına ilişkin, "Uygun fiyatlarla hizmet veren Millet Lokantası'nın bölgeye ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm Ankaralıları lezzet dolu bir sofraya davet ediyoruz" dedi.

Ankara'nın gözde mekanlarından Başkent Millet Bahçesi'nde heyecan verici bir gelişme yaşandı. Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Lokantası, Ankaralıları lezzet ve ekonomik fiyatlarla buluşturuyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin liderliğinde açılan bu yeni lokanta, dört çeşit yemeği sadece 90 TL'ye sunarak bütçe dostu bir seçenek sunuyor. Hijyen standartlarına uygun olarak hazırlanan yemekler, misafirlerine sağlıklı ve besleyici bir yemek deneyimi vaat ediyor.

Başkan Tiryaki, Millet Lokantası'nın haftanın her günü, pazartesi hariç olmak üzere, ziyaretçilerine kapılarını açtığını belirtti.

Lokantanın Altındağ ve Ankara için önemli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Tiryaki, "Uygun fiyatlarla hizmet veren Millet Lokantası'nın bölgeye ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm Ankaralıları lezzet dolu bir sofraya davet ediyoruz" dedi.

Altındağ Millet Lokantası, ekonomik fiyatları ve lezzetli yemekleriyle şehrin yeni buluşma noktası olmaya aday görünüyor. Başkent Millet Bahçesi'nin dinamik atmosferinde, keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri