Başkent'te eski başkanların izi hızlı silindi!

Başkent Ankara yerel seçimlerin ardından büyük bir değişim tablosuyla karşı karşıya geldi. Belediyelerin başkanlık koltuğuna yeni isimler otururken, web sayfalarında da bütünüyle bir yenileme çalışması başlatıldı.

Ankara'da 31 Mart seçimleri sonrası el değiştiren belediyelerde yeni başkanlar mazbatalarını almalarının ardından devir teslim töreni sonrasında göreve başladı.

ÇANKAYA'DA 10 YIL TARİHE KARIŞTI

Belediye başkanlarının seçilmesinden hemen sonra hem belediyelerin web sitesinde hem de ilçelerdeki tabelalarda güncellemeler başladı. Çankaya'ya 10 yıldır başkanlık eden Alper Taşdelen'in yeni Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'e görevi teslim etmesinden sonra Çankaya Belediyesinin web sitesinde ana sayfa aynı gün güncellendi. Belediye meclis üyelerinin de değişmesinin ardından web sitesinin tüm sayfalarında köklü bir değişim başlamış oldu.

GÖLBAŞI'NDA YENİ DÖNEMDE YENİ WEB SAYFASI

Gölbaşı Belediyesi de bu değişimden nasibini aldı. Yeni Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, devir teslim töreni sonrasında başkanlık koltuğuna oturdu. Devir teslim töreninde önceki dönem Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in törene katılmaması da dikkat çekmişti. Gölbaşı'ndaki değişim rüzgarlarının ardından belediyenin web sitesi de ilk günden tamamıyla değişti. Eski başkan Ramazan Şimşek'ten kalan haberler de belediyenin sitesinden kaldırıldı ve Odabaşı'nın yeni faaliyetleri siteye eklendi.

ETİMESGUT DA YENİ BAŞKANINA KAVUŞTU

Değişim, Etimesgut Belediyesinde de devam etti. Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu'nun göreve başlamasının ardından belediyenin web sitesine yeni Başkan Beşikçioğlu'nun görseli eklendi. Belediye meclis üyelerinin de büyük oranda değişmesinden sonra sitenin faaliyetleri ve kurumsal kadrosu yenilenmeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri