Başkentte hırsızlık yapan 3 şahıstan 1’i tutuklandı

Ankara’da 4 ayrı eve hırsızlık için giren 3 şahıstan biri tutuklandı. Diğer 2’si ise yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerden çalmış oldukları küpe, yüzük ve kolyeden oluşan toplam 79 parça ziynet eşyası ele geçirildi.

Ankara’da 4 ayrı eve hırsızlık için giren 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Ankara’nın Yenimahalle ve Mamak ilçelerinde meydana gelen 4 ayrı evden hırsızlık olayının şüphelileri kadın şahıslarla ilgili; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; şüpheli şahısların geliş ve gidiş güzergahlarındaki 55 güvenlik kamerası incelendi. E.Y., P.Ö. ve M.B. isimli şahısların olay yerlerine ticari taksi ve dolmuşlarla gelip gittikleri tespit edildi.

79 PARÇA ZİYNET EŞYASI ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli şahısların şehir dışından gelerek yakın zamanda Ankara ilinde gecekondu kiraladıklarının belirlenmesi üzerine, söz konusu adrese operasyon düzenlenerek, operasyon esnasında adreste bulunan E.Y. ve kardeşi N.Y. isimli şahıslar yakalandı. Şüpheli E.Y.’nin daha önceden gerçekleştirdiği başka bir evden hırsızlık suçundan da aranmasının olduğu tespit edildiği öğrenildi. Operasyon düzenlenen adreste yapılan arama sonucu şüphelilerin evlerden çalmış oldukları küpe, yüzük ve kolyeden oluşan toplam 79 parça ziynet eşyası ele geçirildi.

ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLEN ŞAHISLARDAN BİRİ TUTUKLANDI

Öte yandan ele geçirilen 3 bin 100 lira nakit para ve 1 adet de cep telefonu yanı sıra bir adet zincir, bir adet zincir kemer, 8 adet kolye, 6 adet bileklik, 18 adet küpe, 2 adet broş, 5 adet kolye ucu, bir adet bilezik, 3 adet yüzük ve bir adet cep telefonu sahiplerine teslim edildi. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan E.Y. isimli şahıs ise tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri