Başkent'te Toprak Razgatlıoğlu Coşkusu: Milli şampiyonu dev ekranlardan izlediler

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sporu destekleme projeleri kapsamında, başkentli motosiklet tutkunları 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nu Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’na kurulan dev ekranlardan izleme fırsatı buldu.

Ankara’da faaliyet gösteren motosiklet derneklerinin temsilcileri, kulüp yöneticileri ve birçok sporsever, sezonun son yarışı olan İspanya’nın 4,4 kilometrelik Circuito de Jerez Pisti'nde düzenlenen final yarışını büyük bir heyecanla takip etti. Kazadan sonra ilk kez yarışan Toprak Razgatlıoğlu’nun şampiyonluk sevinci, ekran başındaki seyircilere de büyük gurur yaşattı.

Etkinliğe katılan Motosiklet Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Sinan Çetin, “Toprak Razgatlıoğlu’nun kazadan sonra tekrar şampiyonluk kazanması, hepimize büyük bir gurur yaşattı. Mansur Başkan’a, bu organizasyonla motor sporseverleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Etkinlikte bulunan motorspor tutkunu Birsen Özkaraca ise, “Bir sporcu olarak Toprak’ı eşimle birlikte yakından takip ediyorum. Bu sene hepimizin gururu oldu. Bu etkinliği düzenleyen Mansur Yavaş’a Ankaralı sporseverleri buluşturduğu için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri