Başpehlivan İsmail Koç, Ankara’da ziyaret turu gerçekleştirdi

Ankara’nın önemli isimlerinden Yağlı Güreş Başpehlivanı İsmail Koç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yağlı Güreş Başpehlivanı İsmail Koç’u da belediyede ağırladı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yavaş, "Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimizi hep birlikte ortak bir akıl ile yürütmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yavaş, sporun ve sporcuların toplum üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı.

MESUT ÖZARSLAN: “SPOR VE SPORCUYA HER ZAMAN ÖNCELİK VERECEĞİZ”

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da İsmail Koç’u ağırlayan isimler arasında yer aldı. Özarslan, İkinci Gazipaşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivan unvanını kazanan Koç’un başarılarından dolayı tebriklerini iletti. Özarslan, “Sporun birleştirici gücünü her zaman hatırlayarak, Keçiören’imizde spor ve sporcuya her zaman öncelik vereceğimize söz veriyoruz” dedi. Keçiören Belediyesi’nin spora verdiği desteğin devam edeceğini belirten Özarslan, sporun toplum için birleştirici bir güç olduğuna dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri