Batıkent'te milli heyecan yaşandı

Milli maç heyecanı tüm ülkede parklarda coşku ile izlenirken Ankara'nın da çeşitli ilçelerinde maç saatleri adeta şenlik havasında geçiyor.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Ankara'nın birçok noktasında olduğu gibi Batıkent Rekreasyon Alanında da milli maç heyecanı yaşandı. Alana kurulan dev ekran için maça saatler kala Batıkentliler parka gelmeye başladı.

Büyük bir kalabalıkla izlenen maçta sandalyesi ile gelen vatandaşlar büyük bir heyecan yaşadı. Maçın heyecanını birlikte yaşamak için alana akın akın insanlar gelirken adeta bir piknik havası da yaşandı. Aileler yiyecekleri ve içecekleri ile gelirken minik çocuklar zaman zaman ekranı görmekte zorluk yaşasalar da atılan goller onları da coşturdu.

Milli takımımızın galibiyeti alanda büyük bir coşku ile karşılanırken maç bitiminde vatandaşlar bayraklarıyla adeta Batıkent Meydan'a akın etti.

Batıkent Meydan'da yer alan Murat Karayalçın Parkı'nda da dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar benzer bir coşkuyu yaşadı. Gecenin ilerleyen saatlerine dek caddede araç konvoyu ile galibiyeti kutlayan Batıkentliler herhangi bir olaya mahal vermeden dağıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri