Batman'dan Ankara'ya uzanan hapşırma nöbeti: Benazir Aydın tedavi altına alındı

Batman'ın Seyitler Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki Benazir Aydın, 18 Eylül'de başlayan ve giderek artan hapşırma nöbetleri nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşamaya başladı. İki çocuk annesi Aydın, ilk olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak hapşırma nöbetleri devam edince, ileri tetkik ve tedavi amacıyla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Ankara'daki hastanede de nöbetleri süren Aydın, 3 gündür tedavi görüyor. Sürekli hapşırmaktan dolayı uyuyamayan genç kadın, sinir sistemini rahatlatmak için uygulanan enjeksiyon tedavisi sayesinde uykuya dalabiliyor. Aydın’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren yakınları, sürekli olarak hastanelere gidip geldiklerini, serum tedavisi aldıklarını belirtti. Ancak doktorlar, Aydın’ın durumu hakkında hala kesin bir teşhis koyabilmiş değil.

Benazir Aydın’ın yakını Vedat Aydın, sağlık bakanlığının kendileriyle iletişime geçtiğini ve durumun ciddiyeti üzerine Aydın’ın sevkinin gerçekleştirildiğini ifade etti. "Kalbi üç kere tekledi. Eğer kalbi durursa ne yaparız diye endişe ettik" diyen Vedat Aydın, hastanın durumu için çözüm bulunmasını istediklerini belirtti.

Benazir’in küçük çocuğu durumun farkında olmamakla birlikte, kızı annesinin sağlık durumu hakkında sürekli endişeli sorular sormakta. Aile, Benazir’in çocuklarının anneleriyle iletişim kurmalarına engel olmaya çalışırken, tedavi sürecinin bir an önce sonuç vermesini umuyor. Benazir Aydın’ın durumu, ailesi ve sevdikleri için her geçen gün daha zor hale geliyor. Aydın’ın tedavi sürecine yönelik umutlar, yetkililerin ve sağlık ekiplerinin gösterdiği ilgiyle devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri