Belediye Başkanlarından Başkan Özarslan'a ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a ziyarette bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u makamında ağırladı.

Özarslan, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yalova Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Gürel ve Çınarcık Belediye Başkanımız Sayın Avni Kurt belediyemizi ziyaret ettiler. Kıymetli başkanlarımızla, her zaman birlikte güzel projelere imza atmayı temenni eder; tecrübeleri, samimiyetleri ve yapıcı sohbetleri için şükranlarımızı sunarız." ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Grup Başkan Vekilimiz ve Ankara Milletvekili Murat Emir ve CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer'i ziyaret etti.

Özarslan, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizin geleceği adına atılacak adımları büyük bir dikkatle takip ettik, halkımızın refahı ve huzuru için çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri