Ankara'daki berberler İsrail’e traşlı tepki gösterdi!

Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara, İsrail- Filistin çatışmasına ilişkin, "Çok üzgünüz. Çocuklar, kadınlar öldü. Halen de ölüyor. Çok zor bir durum. Filistinli kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Bu savaşın bir an önce durdurulmasını istiyoruz.” dedi.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

İsrail'in Gazze'ye yönelik bombalı saldırıları 17 gündür devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırıları sonucu Gazze Şeridi'nde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 4 bin 700'ü aştı.

Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, İsrail- Filistin çatışmasına ilişkin, “Çok üzgünüz. Çocuklar, kadınlar öldü. Halen de ölüyor. Çok zor bir durum. Filistinli kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Bu savaşın bir an önce durdurulmasını istiyoruz.” dedi.

BERBERLERDEN İSRAİL'E TEPKİ!

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Güzellik Kozmetik Fuarı'a katılan berberler, İsrail’in Filistin’e saldırılarına tepki göstererek 'no war' (savaşa hayır) kelimesini kafalarına kazıdı.

Ankara Berberler Odası ile Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası iş birliğiyle ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Güzellik Kozmetik Fuarının 3 gün sürdüğünü ifade eden Kara, fuar sayesinde güzellik salonu işletmecileri, kuaförlerin ve berberlerin bir araya geldiğini söyledi.

Kara, fuarda kuaförlere ve berberlere 3 gün boyunda ücretsiz eğitim verildiğini de ifade ederek, şöyle konuştu:

“Ankara’nın yanı sıra çevre illerden çok sayıda berber ve kuaförler bu fuarda bir araya geldi. Berberler, güzellik salonu işletmecileri ve kuaförlerin dükkanlarında kullandığı cihazlar piyasaya göre daha uygun fiyata satıldı. Güzel bir fuardı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri