Berberlerin 100. yıl şovu

Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi’nin 100. yıl kutlama etkinliğinde, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte ABO Show takımı, milli özelliklerle şekillenen saç kesimi gösterisi yaptı.

Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi’nde Cumhuriyet’in 100. yılı kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, beraberindeki ekiple birlikte etkinlikte Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileri ile bir araya geldi.

ABO SHOW TAKIMI GÖSTERİ SERGİLEDİ

Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda, yapılan konuşmaların ardından Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında kalfa ve ustalık yeterliliği kazandırılmasına yönelik eğitim alan öğrencilere yönelik Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ABO Show takımı, milli özelliklerle şekillenen saç kesimi ve tasarımı üzerine uygulamalı gösteri sergiledi. Oda Eğitmeni Cumhur Laçinok tarafından yeni nesil saç kesim teknikleri sunumu gerçekleştirildi.

“GELECEĞİN BERBERLERİNE KATKI SAĞLAMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”

Başkan Kara, burada yaptığı konuşmada, “Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi’nin gerçekleştirdiği 29 Ekim Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinliğine Oda olarak dahil olmaktan ve geleceğin berberlerinin mesleki anlamda gelişimlerine olumlu katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlemle ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Kara, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nizamettin Gökmen’e de Ankara Berberler Odası olarak kendilerini anlamlı kutlamaya davet ettikleri için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri