Beypazarı Belediye Başkanı Kasap ASKİ yetkilileriyle bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü 3. Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Erkan Sarı ve beraberindeki heyet Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a ziyarette bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü 3. Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Erkan Sarı ve Cemalettin Doğan'ı makamında ağırladı.

Kasap, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü 3. Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Sayın Erkan Sarı ve Cemalettin Doğan'a ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

Ziyaret sonrasında Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü 3. Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Sarı ve Cemalettin Doğan ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karaoğuz Vakfı kurucularından Şahin Karaoğuz, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a ziyarette bulundu. Karaoğuz'a ziyaret sırasında oğlu Suat Karagöz ve Ercan Öktem de eşlik etti.

Kasap, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Karaoğuz Vakfı kurucularından Sayın Şahin Karaoğuz, oğlu Sayın Suat Karaoğuz ve Sayın Ercan Öktem'e ziyaretleri için teşekkür ederim. " ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri