Beypazarı Belediye Başkanı Kasap makamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt İlçesi Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve beraberindeki heyet Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a ziyarette bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt İlçesi Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Meclis Üyelerinini makamında ağırladı.

Kasap, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptğı açıklamada, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt İlçesi Belediye Başkanı Sayın Mahmut Özçınar ve değerli Meclis Üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

Ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri de Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a ziyarrette bulundu.

Kasap, ziyarete ilişkin, "Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) çalışanlarının Beypazarı Reis Keçeçioğlu İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret ettiğini duyurdu.

Kasap, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Büyük bir cesaret ve kararlılıkla görevlerini yerine getiren çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yangınla mücadelede özveriyle çalışan ekiplerimize fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri