Beypazarı protokolü, Adaören Kalesi'ne el atıyor!

Beypazarı Kaymakam Vedat Yılmaz, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Bozkurt, Adaören Kalesi'nde incelemede bulundu.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan Adaören Kalesi, kentin en önemli turizm noktalarından. Beypazarı Kaymakam Vedat Yılmaz, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Bozkurt, Başsavcı Nurettin Güner ve Jandarma Teğmen Berkay Bakkal kalede incelemelerde bulundu.

Ankara'nın en önemli tarih ve turizm noktalarından birisinin Adaören Kalesi olduğunu dile getiren Kasap, "Birçok tarihi noktaya ev sahipliği yapan bölgemizde, mirasımızın zenginliğiyle gurur duyuyor, değerlerimize sahip çıkmayı belediyecilik anlayışımızın en temel önceliklerinden biri olarak görüyoruz." dedi.

Kasap, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehrimizin önemli tarih ve turizm noktalarından Adaören Kalesi'nde Prof. Dr. Tolga Bozkurt öncülüğünde yapılan araştırmaya; Kaymakamımız Sayın Vedat Yılmaz, Başsavcımız Sayın Nurettin Güner ve Jandarma Teğmen Sayın Berkay Bakkal ile birlikte eşlik ederek, kale ve çevresinde yerinde incelemede bulunduk. Birçok tarihi noktaya ev sahipliği yapan bölgemizde, mirasımızın zenginliğiyle gurur duyuyor, değerlerimize sahip çıkmayı belediyecilik anlayışımızın en temel önceliklerinden biri olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri