Beypazarı tanıtım aracı Mamak'ta!

Beypazarı Kaymakamlığı, Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ticaret Odası ile Beypazarı Turizm Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen 'Gelenekten Geleceğe Beypazarı' projesi kapsamında hazırlanan tanıtım TIR'ı Mamak'ta stand açtı.

Mamak Belediyesi Ege-Mutlu Millet Bahçesi girişinde kurulan standa Beypazarı'nda yapılan yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satışı yapıldı. Beypazarı'na özgü ürünler Mamaklı vatandaşların beğenisine sunuldu. Beypazarı Kaymakamlığı, Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ticaret Odası ile Beypazarı Turizm Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği proje, Ege Mahallesi Millet Bahçesi'nde bir TIR ile vatandaşla buluştu.

Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı’nda, ilçeye özgü tatlı, şekerleme ve yemekler ile el işleri ve yöreye özgü ürünlerin tanıtımı yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım TIR'ını gezen vatandaşlara havuç suyu, tatlı ve yaprak sarması ikram edildi. Bol çeşitli tezgahlarda birçok lezzet vatandaşın beğenisine sunuldu.

Vatandaşlar hem bu lezzetleri tattı hem de alışveriş yaptı. Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı, Ege Mahallesi Millet Bahçesi'nde hafta sonuna renk kattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri