"Bombalanan, ablukaya alınan Gazze değil, tüm Müslümanlık..."

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, partisinin Gölbaşı İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

Toplantıda basın mensuplarına konuşan Özcan'ın gündeminde Gazze vardı. , Özcan, "Bugün bombalanan da ablukaya alınan da Gazze değildir, bütün Müslümanlıktır. Cumhurbaşkanımız bir 'One minute' dedi, ortalık karıştı. Nasıl Ayasofya'nın zincirlerini kırdıysak, Kudüs'ün de zincirlerini kıracağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Özcan, bazı uluslararası basın ve yayın organları ile gazetecilerin, özellikle Filistinlilere karşı "toprak sattı" diyerek bir algı oluşturmaya çalıştıklarına dikkat çekerek,"Düşünün, toprak satan orada o zulme göğüs gerer mi? Kimisi bilerek kimisi de bilmeyerek ne yazık ki bu Siyonistlere hizmet ediyor. Müslümanların bir araya gelmesinden korkuyorlar." dedi.

Türkiye'nin her zaman mazlumun yanında olduğuna değinen Özcan, "Cumhurbaşkanımızın kendi bizzat kullandığı uçak Gazzeli kardeşlerimize yardım taşıyor. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Biz Cumhurbaşkanımızı bu Siyonistlere karşı yürüttüğü mücadelede yalnız bırakmayacağız, her zaman arkasında duracağız." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri