Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, 44. Geleneksel Aluçdağı Güreş Festivaline yoğun katılım için teşekkür etti

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, 44. Geleneksel Çamlıdere Aluçdağı Güreş Festivali'nde gösterilen yoğun ilgi ve destek için minnettarlığını dile getirdi.

Başkan Ceylan, etkinliğe katılan bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerini ileterek, festivalin gelenekselleşmesinde büyük katkı sağladıklarını vurguladı.

Festivalde, İçişleri Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Müşaviri Mustafa Yılmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Ankara Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Biltekin, Ankara Başsavcı Vekili Halil Maçkaya, AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, TÖHOB Genel Başkanı Kurtuluş Kara, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Güney, Enerji Bakanlığı Müşaviri Hasan Hüseyin Erdoğan, ÖZ Orman İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Bilgin, Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, Ankara’da Birlik Derneği Başkanı Bayram Mutlu ve ABB Meclis Üyeleri Fatih Ünal, Nuri Emre ve Hacı Mahmut Aydın gibi önemli isimler yer aldı.

Başkan Ceylan, festivalin başarısına katkıda bulunan tüm misafirlere ve hemşehrilerine teşekkür ederek resmi X hesabı üzerinden "Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Festivalimizin bu denli coşkulu ve başarılı geçmesi, sizlerin desteği sayesinde mümkün oldu. Her geçen yıl daha da büyüyerek gelenekselleşen bu festivali hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Nice festivallerde buluşmak dileğiyle, tüm katılımcılara şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri