Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Kapalı Spor Salonu açılışına davet etti: "Söz verdiğimiz gibi; sporla iç içe Çamlıdere"

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, gençlere ve geleceğe yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, "Söz verdiğimiz gibi; sporla iç içe bir Çamlıdere inşa ediyoruz!" dedi.

Başkan Ceylan, ilçeye kazandırılacak yeni bir spor alanının temel atma törenini büyük bir heyecanla duyurdu.

Çamlıdere Kapalı Spor Salonu’nun açılış töreni, 24 Eylül 2024 Salı günü saat 11.00’de Çamlıdere Yaylısı’nda gerçekleştirilecek. Tören, gençlerin kaliteli zaman geçirebileceği modern bir spor alanının başlangıcını simgeleyecek.

Başkan Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Gençlerimizin kaliteli zaman geçireceği, Çamlıdere Kapalı Spor Salonu Temel Atma Törenimizin açılış törenini büyük bir coşku ile gerçekleştireceğiz. Törenimize 7'den 70'e tüm hemşehrilerimiz davetlidir." ifalerine yer verdi. Törenin, Çamlıdere'nin spor altyapısını güçlendirecek önemli bir adım olacağını belirten Ceylan, herkesin katılımının kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.

Çamlıdere’deki bu yeni spor tesisi, hem sporun teşvik edilmesi hem de toplumsal dayanışmanın güçlenmesi açısından önemli bir rol oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri