Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan'dan Mansur Yavaş'a teşekkür

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, ABB Çamlıdere Fen İşleri Şube Müdürlüğü ve Belediyesi işbirliğinde asfalt olmayan köy yollarına asfalt çalışmalarına başladıklarını belirterek, "İlçemize desteklerini esirgemeyen ABB Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum." dedi.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, ilçeye bağlı Peçenek, Yediören ve Akkaya köylerinde asfalt çalışmasının başladığını duyurdu.

ABB Çamlıdere Fen İşleri Şube Müdürlüğü ve Çamlıdere Belediyesi işbirliğinde asfalt olmayan köy yollarına asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Ceylan, "İlçemize desteklerini esirgemeyen ABB Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum." dedi.

"SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ"

Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Peçenek, Yediören, Akkaya köylerimizin grup yollarının sıcak asfalt çalışmamız başladı. ABB Çamlıdere Fen İşleri Şube Müdürlüğü ve Çamlıdere Belediyemiz işbirliğinde asfalt olmayan köy yollarımızın asfalt çalışmalarına başladık. Peçenek, Yediören ve Akkaya köylerimizin grup yolu olan ana güzergâh kısmında başlayan çalışmamızı kısa zamanda tamamlayarak hizmete açmış olacağız. İlçemize desteklerini esirgemeyen ABB Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum. Çamlıderemize hayırlı olsun."

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR!

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Çamköy Mezarlığı'nda bakım onarım çalışmalarının başladığını da bildirdi.

Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çamköy Mahallemizin mezarlığı yanında bulunan abdesthane ve bay – bayan tuvaletlerinin atık su giderlerinin atık su hattı döşeme ve çevre düzenleme çalışmasına başladık. Yapılan çalışma ile daha önce âtıl bir şekilde bırakılan abdesthane ve tuvalet giderleri yer altına alınarak daha sağlıklı bir hale getirilmiş olacak. Kanal çalınmasının ardından Çamköy Mezarlığı içerisinde yürüyüş yolu ve kilitli parke taşı döşeme çalışmamızda hızlı bir şekilde başlayacaktır. Çamköy Mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun. " ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri