Çamlıdere'de altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüğünü belirterek, "Çamlıdere'yi çok seviyorum. Güzelleştirmeye devam ediyoruz." dedi.

Çamlıdere Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çamlıdere Belediyesi Başkanı Adem Ceylan, köylerde altyapı ve üstyapı çalışmalarınının devam ettiğini söyledi. Avdan köyünde kilit taşı çalışmalarının tamamladığını duyuran Ceylan, köy için ulaşım yollarının daha güvenli ve temiz olduğunu dile getirdi.

Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Avdan köyü sakinlerimizin köy içi ulaşım yollarını daha güvenli, temiz ve sağlık bir şekilde kullanabilmeleri için başlattığımız çalışmamızı bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlayarak köy sakinlerimizin hizmetine sunmuş olduk. Yaptığımız bu çalışma ile Avdan köyü sakinlerimiz çamurdan çukurdan kurtulup daha düzenli, sağlıklı ve estetik bir şekilde yol ağına sahip oldu. Avdan köyü sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Başkan Ceylan, Çamlıdere'yi çok sevdiğini ifade ederek, "Güzelleştirmeye devam ediyoruz." dedi.

İlçede bulunan Şeyh Ali Semerkandi külliyesi içerisindeki yeşil alanlarının bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını ifade eden Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şeyh Ali Semerkandi külliyesi içerisinde bulunan yeşil alan parkımız başta olmak üzere dinlenme alanları, görsel havuzları, şelale, yürüyüş yolları ve ırmakların bakım onarım çalışmalarını aralıksız olarak yapıyoruz. Ziyaretçilerimizin daha temiz, düzenli ve estetik ortamda Şey Ali Semerkandi türbesini ve kabirlerini ziyaret edebilmeleri için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İlçe sakinlerimize ve misafirlerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan, Çit yaylasında camii elektrik hattı çalışmasının tamamlandığını duyurdu.

Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Çit yaylasında bulunan ve elektrik hattı olmayan yayla camisinin yer altı elektrik hattının kazı çalışmalarını tamamladık. Başkent Elektrik firması tarafından elektrik hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışma ile abonelik işlemlerinin ardından Çit yaylası camii ve yayla konağı elektriğe kavuşmuş olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri