Çamlıdere'nin mahallelerinde çevre düzenlemeleri sürüyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Kayabaşı Mahallesi'nde çevre düzenlemesinin yapıldığını belirterek, mahallede altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Çamlıdere Belediyesi, ilçede üstyapı ve altyapı çalışmalarına devam ediyor. Kayabaşı Mahallesi'nde çevre düzenlemesinin yapıldığını aktaran Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, mahallede altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kayabaşı Mahalle Konağı'nın etrafının kilit taşı ile döşendiğini belirten Ceylan, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kayabaşı Mahalle Konağı etrafının kilit taşı ve çevre düzenlemesi çalışmasını tamamladık. İlçemiz Kayabaşı Mahalle Konağında hemşehrilerimizin özellikle kış mevsiminde mağduriyet yaşamaması için, mahalle konağı etrafına kilitli taş döşemesi başta olmak üzere çevre düzenleme çalışması yaptık. Yapılan çalışma ile Kayabaşı Mahalle Konağı çevresi daha temiz ve estetik bir görünüme kavuşmuş oldu. Kayabaşı Mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

KÖYLER YENİLENİYOR!

Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan, ilçeye bağlı köylerin ihtiyaçlarını karşılamaya ve hizmet etmeye devam ettiklerini dile getirdi. Sarıkavak Köyü Muratlar Mahallesi'nde bulunan camii ve köy konağının merdiven tadilat ve mermer kaplama çalışmaları yapıldığını ifade eden Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Sarıkavak Köyümüzün Muratlar Mahallesi'nde bulunan mahalle camii ve köy konağının eksiklerinin giderilip tam olarak faaliyete geçirilebilmesi için bugüne kadar yapılmayan merdivenlerin tadilat ile mermer kaplama çalışmalarına başladık. Yapılan bu çalışma ile mahalle camii ve köy konağımız tam olarak faaliyete geçerek hizmet vereye başlamış olacak."

CAMİİ YENİLENDİ!

Başkan Ceylan, Kayabaşı Mahallesi Camii’sinin yenileme çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Daha önceki dönemlerde unutulmaya yüz tutmuş olan ilçemiz merkez yaylasında bulunan Kayabaşı Mahallesi Camii’nde, cami içi zemin yenileme başta olmak üzere gerekli eksiklerin giderilmesi için başlattığımız çalışmamızı tamamlayarak hizmete açtık. Yaptığımız bu çalışma ile vatandaşlarımızın rahatça ibadetlerini yapabilecekleri bir yapıya kavuşmalarını sağlamış olduk. Vatandaşlarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri