Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş’ten yerel seçimle ilgili çarpıcı yorum

Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı ziyarette 2024 yerel seçimleriyle ilgili düşüncelerini anlattı…

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Mart ayında yapılacak olan 2024 Yerel Seçimleri öncesi, aday adaylarının mesaisi devam ediyor. CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş de anadolugazete.com.tr’yi ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Büyük Anadolu Medya Grup Başkanı Ali Çetin, 28. Dönem CHP Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun ile anadolugazete.com.tr'yi Çukurambar'daki ofisinde ziyaret eden Bekir Ödemiş'e ziyaret nedeniyle teşekkür edip aday adaylığını tebrik etti. Görüşmede hazır bulunan anadolugazete.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç da Bekir Ödemiş'e başarılar diledi.

"MANSUR YAVAŞ’A GÜVEN DUYULUYOR"

Daha önce Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı, Ürgüp Belediye Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı görevlerini yürüten Bekir Ödemiş, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili toplum beklentilerinin ve önceliklerinin esas alınması gerektiğini belirterek, adayların belirlenmesiyle birlikte seçim kampanyalarının başlayacağını dile getirdi.

Görevi gereği Ankara’da Polatlı'dan Kalecik'e, Haymana'dan Evren'e her ilçede parti ayrımı yapmaksızın proje gerçekleştirdiklerini ve burada muhtarlar ve halk ile bir araya geldiklerini belirten Ödemiş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın halk nezdinde sevilen ve güven duyulan bir başkan olarak yine öne çıktığını söyledi.

"ÇANKAYA ANKARA’NIN 6’NCI UNESCO DEĞERİ OLACAK"

Başkanlık koltuğuna oturduğunda, Çankayalı vatandaşların daha kaliteli ve ucuz hizmet alarak sosyalleşebileceği, aileleriyle zaman geçireceği kafe ve restoranların da hizmete açılacağını dile getiren Bekir Ödemiş, Çankaya'nın bu tarz projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Çankaya için yapılması gereken projeleri de açıklayan Ödemiş, zaten hali hazırda projeler yaptıklarını ve bu kapsamda Atatürk Bulvarı'nın projesinin yapıldığını, Orta Cumhuriyet Dönemi yapıları gibi tescilli yapıların projelerinin tamamlandığını söyledi. Kaldırımların ve yolların da yeniden düzenlendiğini ifade eden Ödemiş, bunların Ankaralılara tanıtılacağını dile getirdi. Güven Parkı'n da ihale edildiğini sözlerine ekleyen Ödemiş, Abdi İpekçi Parkı, Kurtuluş Parkı, Zafer Park ve Ankara'yı simgeleyen Hitit Anıtı ve Mareşal Anıtı gibi tarihi değerlerin de yenilendiğini açıkladı.

Çankaya ile ilgili yapılan çalışmaları ifade eden Ödemiş, bu kapsamda Çankaya'nın Ankara'nın 6'ncı UNESCO değeri olarak UNESCO'ya sunulduğunu açıkladı ve Ankara'nın bir ulusun kuruluşuna ev sahipliği yapan bir kent olarak öne çıktığını ifade etti. Ödemiş, bu projenin yalnızca bir kent değil Türkiye projesi olduğunun altını çizdi.

"YAPILMASI GEREKENLER VAAT DEĞİL BİR GÖREVDİR"

Çankaya'nın eksiklerini halkın kendi ağzından dinleyen Bekir Ödemiş, büyük ve nitelikli bir nüfusu barındıran ilçede 12 tane üniversitenin yer aldığını ve dünyanın en iyi üniversitelerinden 4 tanesinin de burada bulunduğunu beliritti. Öğrencilere, kadınlara, çocuklara yönelik hizmetlerin bir seçim vaadi değil, yapılması gereken bir görev olduğunun altını çizen Ödemiş, daha önceki görevlerinde de başkan olur olmaz ilk işlerinin kreş yapmak olduğunu ifade etti. Ödemiş, Çankaya gibi bir ilçede öğrenciler için yurt ve yardımların kesinlikle yapılması gereken projeler olduğunu kaydetti.

Siyasetin hizmet için yapılacağını belirten Ödemiş: “Çankaya'da nasıl olsa oy alıyoruz yaklaşımı yanlış. Siyaset ne için yapılır? Hizmet için yapılır. Sen hizmet etmeye geleceğin yere de o hizmeti en iyi yapacak kim varsa onu koyacaksın. Hizmetin adamını, halkın adamını bulacaksın ki çalışsın.” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri