Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'u ziyaret etti

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ederek, derneğin son Genel Kurul’da yeniden Genel Başkanlığa seçilen Hüsnü Bozkurt'a başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Başkan Güner, Atatürk’ün fikir ve ideallerinin Türkiye’nin geleceğine rehberlik etmeye devam edeceğini vurguladı.

Toplantıda, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin ülkemizin aydınlık yarınları için üstlendiği misyonun önemine dikkat çeken Güner, derneğin çalışmalarına Çankaya Belediyesi olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Aynı zamanda, Başkan Güner, dernekle yapılacak işbirliklerinin Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak adına büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Hüseyin Can Güner, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ülkemizin yolunu aydınlatmaya devam etmesi için Atatürkçü Düşünce Derneği ile gerçekleştireceğimiz işbirlikleri hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Genel Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güner, ziyaretin sonunda Hüsnü Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve derneğin çalışmalarına başarı dileklerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri