Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vurgusu: Cumhuriyet’i, korkmayanlar kurdu!

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünü coşku ve gururla kutlayacaklarını duyurdu. Güner, “Cumhuriyet’i, korkmayanlar kurdu! Bugün biz de korkmayanların torunları olarak bu özel günü kutlamaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Güner, Başkent Ankara’da gerçekleşen son terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim tarihlerinde planlanan konserler ve meşaleli yürüyüşü ileri bir tarihe ertelediklerini belirtti. Ancak, Cumhuriyet Bayramı’nın büyük bir coşkuyla kutlanacağının altını çizdi.

Güner, “Cumhuriyet Bayramı'mızı omuz omuza, hep birlikte kutlamaktan vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte, Cumhuriyet'in kalbi Çankaya’da, açık alınlarımızla ve cesur kalplerimizin ritmine eşlik eden ayak seslerimizle, Birinci Meclis’ten Atatürk’ün huzuruna yürüyoruz” dedi.

Başkan Güner, tüm vatandaşları Cumhuriyet Bayramı’na katılmaya ve bu anlamlı günü kutlamaya davet etti. “Hep birlikte yürüyelim arkadaşlar!” çağrısıyla, Cumhuriyet ruhunu yaşatacaklarını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri