Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’den Güven Park incelemesi ve kent ziyaretleri

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Başkent Ankara'nın ve Çankaya'nın gözbebeği Güven Park’ta devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen bu çalışmaların, parkın tarihi dokusunu koruyarak, çiçekçi esnafına daha iyi hizmet koşulları sunmayı amaçladığını belirtti. Güner, parkta yapılacak düzenlemeleri detaylıca değerlendirerek, Çankaya’yı daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

KENT İÇİ İŞBİRLİKLERİ VE ZİYARETLER

Başkan Güner, ayrıca Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine kavuşan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, kent için işbirliği yapılacak konular üzerinde güzel sohbetler gerçekleştirdiklerini ve belediye başkanlarının misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Son olarak, Mamak İlçe Başkanlığına seçilen Ali Rıza Erdek ve yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Güner, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede seçilen ekibi tebrik etti. Güner, bu tür ziyaretlerin ve işbirliklerinin, şehrin gelişimi için büyük önem taşıdığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri