Çankaya Belediyesi 7. Kadın Emeği Festivali coşkuyla gerçekleşti

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kadın Emeği Festivali, Uğur Mumcu Parkı'nda coşkuyla gerçekleşti.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

7. Kadın Emeği Festivali, kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini sergileme ve tanıtma fırsatı bulduğu renkli etkinliklerle dolu geçti.

Festival süresince, Çankaya Belediyesi sıcak havadan etkilenen vatandaşlara limonata, çay ve su dağıtarak büyük bir jest yaptı. Katılımcılar, hem serinlemenin keyfini çıkardı hem de kadın emeğinin değerini bir kez daha hatırlatan etkinliklerde buluştu.

Ayrıca, belediye küçük çocukları da unutmadı, onlara da patlamış mısır ikram edildi.

FESTİVALE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Festival alanında kurulan stantlarda el yapımı takılar, organik gıdalar, tekstil ürünleri ve çeşitli el sanatları ürünleri sergilendi. Ziyaretçiler, hem alışveriş yapma hem de ürünlerin arkasındaki hikayeleri öğrenme fırsatı buldu.

Ayrıca, festival kapsamında çeşitli atölye çalışmaları, söyleşiler, çocuklar için gün boyu etkinlikler ve müzik dinletileri de düzenlendi. Katılımcılar, bu etkinlikler sayesinde hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yeni bilgiler edindi. Özellikle çocuklar için düzenlenen yaratıcı atölyeler, kukla gösterileri, danslar, etkinlikler ve ufak konserler büyük ilgi gördü.

Festivale çocukları ile gelen kadın üreticiler gönül rahatlığı ile etkinliklerde eğlenmelerini sağladı. Aileler hem satış yaptı hem de çocukları dolu dolu vakit geçirdi.

Festival, hem Ankaralı hem de çevre ilçelerden gelen ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi ve büyük beğeni topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri