Çankaya Belediyesi Eczacılar Anıt Parkı’ndaki çocuk oyun alanı tehlikeye davetiye çıkarıyor

Ankara Mevlâna Bulvarı’nın hemen yanında yer alan Eczacılar Anıt Parkı içerisindeki çocuk alanında bulunan kaydırak tasarımı faciaya yol açabilir. Kaydırak, eğimli arazide taşların hemen üzerine inşa edilerek tehlikeye davetiye çıkarıyor.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

COVID-19 pandemisinde hayatını kaybeden eczacılar adına yapılan Eczacılar Anıt Parkı’nda bulunan çocuk oyun alanı içerisindeki kaydırak yaralanmalı kazaya sebep olabilir. anadolugazete.com.tr, tehlikeye şimdiden dikkati çekerek yetkileri uyarıyor…

ÇOCUK OYUN ALANI DÜZENLENMELİ

Ankara’nın en büyük ve en önemli bağlantı yollarından biri olan Mevlâna Bulvarı üzerinde yer alan Eczacılar Anıt Parkı etrafında bir lise, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, birçok hastane ve iş merkezi yer alıyor.

Günde binlerce Ankaralının kullandığı Mevlâna Bulvarı yanında bulunan Eczacılar Anıt Parkı, Çukurambar muhiti arasında da geçiş güzergahı üzerinde yer alıyor. Bulvar üzerinde yaya üstgeçidi olmadığı için vatandaşlar gün içerisinde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ne geçişte bu parkı kullanıyor.

Böyle yoğun bir alanının yanında sitelerin ve yaşam alanlarının da olması parkın aktif bir biçimde kullanılmasına ve insanların vakit geçirmesine imkân tanıyor.

İnsan yoğunluğunun fazla olduğu bölgede yaşayan ailelerin çocukları parktaki kaydıraklarda tehlike ile karşı karşıya bırakıldı. Çankaya Belediyesi tarafından eğime yapılan taşlarla kaplı zemin üzerindeki kaydıraklar olası kazaları da beraberinde getirebilir.

Çevredeki vatandaşlar, Çankaya Belediyesi yetkililerine seslenerek oyun alanının bir an evvel düzenlenmesini istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri