Çankaya Belediyesinden spor kulüpleri ile önemli toplantı!

Çankaya Belediyesi, amatör spor kulüplerini güçlendirmek ve mevcut sorunları istişare edebilmek amacıyla spor kulüpleri temsilcileriyle önemli bir toplantı düzenledi.

Çankaya Belediyesi Mustafa Kemal Gürbüz Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilçede faaliyet gösteren 81 amatör spor kulübünün temsilcisi katılım gösterdi.

Toplantıya, Çankaya Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Alkan ve Aydın Özsoy, Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Abidin Işıldak ve Ertuğrul Cem Cihan ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu da katıldı.

SPOR TESİSLERİ HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Toplantıda, futboldan dağcılık ve kayağa, bilardodan yüzmeye kadar birçok farklı amatör spor kulübünün sorunları ve talepleri ele alındı. Ayrıca, bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı. Çankaya Belediyesinin, amatör spor kulüplerini yaşatmak ve güçlendirmek için sağlayacağı destekler ve yapılması planlanan spor tesisleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Sosyal demokrat ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket eden Çankaya Belediyesi, "Sporda güçlü Çankaya" ilkesiyle amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Başkan Yardımcısı İrfan Alkan, "Amatör spor kulüplerinin güçlendirilmesi ve yaşatılması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri