Çankaya Belediyesi'nden yaşlılara gezi hizmeti

Çankaya Belediyesi, bahar evleri ve Aşık Veysel Yaşam Merkezi ile yaşlılar için gezi etkinliği düzenledi. Geziye katılan yaşlı bireyler güneşli havada gezmenin tadını çıkardılar.

Çankaya Belediyesi'ne bağlı bahar evleri ve Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi, düzenledikleri gezi ile yaşlı bireylerin eğlenceli anlar geçirmesini sağladı.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİLER

Çankaya Belediyesinin yaşlı vatandaşlara akranları ile bir arada hoşça vakit geçirmeleri için hizmet verdiği bahar evleri yağmurlu günlerin ardından gelen güneşli havanın tadını Kızılcahamam doğa gezisiyle çıkardı. Bahar evlerinde vatandaşların doğru hareketlerle yaşam kalitesini artırmaları için egzersiz dersleri veren Çankaya Belediyesi görevlisi Fizyoterapistler de geziye katılarak, vatandaşlara orman havasında egzersiz yaptırdı. Gün boyu piknik ve birlikte söyledikleri şarkılarla hoşça vakit geçiren Çankayalı büyükler, Çankaya Belediyesine teşekkür ettiler.

ENGELLİ BİREYLER DE GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel gelişimleri için çok yönlü bir yaşam merkezi olarak hizmet veren Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri de geç gelen güneşli havanın tadını Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen piknik etkinliği ile çıkardı. Engelli bireyler ve aileleri, müzik eşliğinde birlikte oynadıkları oyunlarla doyasıya eğlendiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri