'7.Kadın Emeği Festivali' devam ediyor

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, toplumsal cinsiyet eşitliğini desteklemek ve kadın emeğini görünür kılmak amacıyla düzenlenen "Kadın Emeği Festivali" bu yıl 7. kez düzenlendi. Festival, 5 Temmuz'da Uğur Mumcu Parkı'nda başladı ve 6-7 Temmuz tarihlerinde de devam edecek.

Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen festival, kadınlara gelir desteği sağlamak amacıyla önemli bir platform sunuyor. 'Elimin Emeği Evimin Ekmeği' projesi çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, 180 kadın girişimci kendi el emeği ürünlerini sergiliyor. Ziyaretçiler, kurulan stantlarda kadınların ürettiği çeşitli ürünleri satın alarak destek veriyor.

STANTLAR 12.00-21.00 SAATLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK

Festival kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında konserler, gösteriler ve çocuklar için özel aktiviteler bulunuyor. DJ performansları ve Retro Queen grubunun sahne aldığı etkinlikte, çocuklar yüz boyama standında eğlenceli karakterlere dönüşerek müzikli maskotlarla dans ediyor.

Stantlar festival süresince 12.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 6-7 Temmuz'da ise özellikle çocuklara yönelik bubble show, kukla gösterileri, müzikli maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri