Çankaya'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Çankaya Belediyesi, ilçedeki 123 mahallede kapsamlı asfalt yenileme ve tamir çalışmalarını düzenli bir şekilde yürütüyor.

Çankaya Belediyesi, cadde ve sokaklarda asfalt işlemlerine devam ediyor. Belediye, yıl sonuna kadar sürecek bu sezon boyunca ilçedeki tüm mahallelerde tam kaplama, onarım ve yama çalışmaları gerçekleştirerek asfaltsız yol bırakmamayı amaçlıyor. İlkbaharda asfalt sezonunu başlatan belediye, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ağustos ayının ilk yarısında, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, Ata, Konutkent, Yaşamkent, Büyük Esat, Kazım Özalp, Bademlidere, Göktürk, Aşıkpaşa, Murat, Kavaklıdere, Mimar Sinan, Bağcılar, Sancak, Çankaya, Aziziye, Ayrancı, Keklikpınarı, Çamlıtepe, Cebeci, Alacaatlı, Mustafa Kemal ve Doğuş gibi birçok mahallede çalışma yürütülürken, son olarak Kırkkonaklar 356 ve 357. sokaklarda asfalt çalışması yapıldı.

KENDİ KAYNAKLARIYLA ASFALT ÜRETİYOR

Çankaya Belediyesi, Yakubabdal Mahallesi'nde bulunan Asfalt Üretim Tesisi’nde, kendi iş gücü ve öz kaynaklarıyla ürettiği asfaltı bölge halkının hizmetine sunuyor. 2024 yılı için belirlenen asfalt hedeflerini aşmayı planlayan belediye, çalışmalarını program dâhilinde düzenli ve koordineli bir şekilde yürüterek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri