Çankaya’da müzik festivali

Çankaya Belediyesi, Sound Of Europe müzik festivalinin ikincisine ev sahipliği yaptı. Festivale çok sayıda Ankaralı müziksever katıldı.

Çankaya Belediyesi, ilkini geçen yıl düzenlediği Sound Of Europe müzik festivalinin ikincisinde, Avrupa’nın ve ülkemizin genç müzisyenlerini müzik tutkunlarıyla buluşturdu. Türkiye’den ve Avrupa’dan müzik gruplarının Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda sahne aldığı etkinliğin ilk gününde gruplar geniş müzikal seçkileriyle Ankaralılar’a müzik keyfi sundu.

BİRBİRİNDEN FARKLI MÜZİK GRUPLARI YER ALDI

Cazdan rock müziğe, blues müzikten elektronik müziğe kadar farklı müzik gruplarının sahne aldığı festivalin ilk gününde Ukulele Ankara Topluluğu, Kid Colling Cartel, Sunkissed Child, Chefket ve Candlelight Ficus, müziğin evrensel dilini yansıttı. Yeni müzisyenlere destek olmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen festival, hafta sonu da saat 18.00 itibarıyla Ahlatlıbel Atatürk Parkı’na gelecek Ankaralılar’a güzel bir hafta sonu yaşatacak.

TÜRKİYE’DE AYNI ANDA 3 İLDE MÜZİK FESTİVALİ

Sound of Europe Festivali, geçtiğimiz yıl ilk edisyonuyla ücretsiz konserlerle binlerce müziksevere ulaşlıştı. Festival, bu sene 22, 23 ve 24 Eylül 2023’te İstanbul Alan Kadıköy, Ankara Çankaya Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve İzmir Bostanlı Seyir Terası’nda üç farklı şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Avrupa’dan birbirinden farklı müzikal tarzı benimsemiş 13 grup ve solo proje, festival kapsamında Türkiye’den yeni seslerle aynı sahnede olacak. Festivalde 30’dan fazla konserde 70’i aşkın yabancı ve yerli sanatçı yer alıyor. Bu yıl konserlere ek olarak festival kapsamında “ustalık sınıfları” ve atölyeler de organize edilerek içerik yelpazesi genişletildi.

Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda devam eden festivalde bugün Effetto Carsico Trio ve Vila Navio, yarın ise Monica Bulanda Trio, Jan Mittendrop & Sarp Keskiner ft. Moe Joe ile Deli Teli sahne alacak. sahne alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri