Çankaya'da sağlıklı anne-bebek yolculuğu paneli düzenlendi

Çankaya Belediyesi, vatandaşların bilinçlenmesine ve farkındalık kazanmalarına katkı sunmaya devam ediyor. "Bilinçli Anne, Sağlıklı Bebek" temasıyla düzenlenen panelle aileler bilinçlendirildi.

Anneliğe adım atan kadınların çocuklarıyla olumlu bir deneyim yaşamalarını desteklemek amacıyla "Sağlıklı Anne-Bebek Yolculuğu" paneli, Çankaya Belediyesi Çayyolu Ek Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

"Bilinçli Anne, Sağlıklı Bebek" temasıyla düzenlenen panelde, gebelik sürecinden doğum sonrası döneme, bebek sağlığından çocuk beslenmesine kadar birçok önemli konu ele alındı.

UZMAN KONUŞMACILAR

Panelin moderatörlüğünü, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Ankara Temsilcisi ve Evlilik-Aile Terapisti Seda Yılmaz üstlendi. Panelde, sağlıklı anne-bebek yolculuğu için önerilen yöntemler üzerinde duruldu.

Konuşmacılar arasında, Operatör Doktor Elif Ozan Şahin, Doktor Süleyman Mustafa Özaydın, Diyetisyen Bilge Tecirli, Hemşire Güldane Yağcı, Klinik Psikolog Meryem Karakaya ve Erol Turgut yer aldı. Panel, anne-bebek ilişkilerinde güvenli bağlanma, bebek sağlığı ve bakımı, gebelik dönemi ve doğum sonrası beslenme gibi çeşitli konularda önemli bilgilerin paylaşılmasıyla zenginleşti.

Çankaya Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumda sağlıklı yaşam alışkanlıklarının geliştirilmesine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri