Eski Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım’a yeni görev

Eski Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, ağustos ayında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı görevini getirildi. Yıldırım, göreve atanmasının ardından çalışmalarına devam ederken ilk ziyaretlerinden birini ise Kızılcahamam'a yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Hava Yıldırım, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı ziyaret ederek belediyedeki projeler ve çalışmalar hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

BAŞKAN ACAR’DAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ziyaretle ilgili memnuniyetini sosyal medya platformu X üzerinden paylaştı. Acar, “Belediyemizde ağırladığımız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Hava Yıldırım ile çalışmalarımız hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

VERİMLİ GÖRÜŞME, İŞ BİRLİĞİ ADIMLARI

Ziyarette, Kızılcahamam’da hayata geçirilmesi planlanan projeler, çevre düzenlemeleri ve yerel yönetimlerle ilgili diğer konular ele alındı. Hava Yıldırım’ın, bakanlık ile yerel yönetimler arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmek adına önemli adımlar atacağı ifade ediliyor.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri