CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den Özgür Özel'e destek

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sosyal medya hesabından Genel Başkan Özgür Özel'e destek paylaşımı yaptı. Emir, "Yerel seçimlerden birinci çıkan CHP'nin iktidar yürüyüşünden rahatsız olan çevrelerin kirli oyunlarına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e destek vermiş ve partisinin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert göndermelerde bulunmuştu. Güner'in açıklamasının ardından CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den de Özgür Özel'e destek paylaşımı geldi.

Sosyal medya paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte, 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kurultayımızda iktidar sözünü verdik ve ilk yerel seçimlerde bu sözün ilk adımını attık" diyen Ankara Milletvekili Murat Emir, "Yerel seçimlerden birinci çıkan CHP'nin iktidar yürüyüşünden rahatsız olan çevrelerin kirli oyunlarına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"BABA OCAĞININ ARKASINDAN DOLANANLAR..."

CHP'nin 47 yıl sonra birinci parti olmasında tüm kadrolarının katkısı ve emeği olduğunu belirten Emir, "Sırada erken seçimin kaçınılmaz olduğunu ısrarla dile getirdiğimiz genel seçimler var.
Genel Başkanımızın öncülüğünde halkın sesini duyarak sahada gece gündüz özveri ile çalışan tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailesi fertleri üzerinden yapılan çirkin provokasyonlar, yalan ve yanlış iftiralar üzerinden yürütülen algı operasyonları halkımızın gerçek gündemini değiştirerek, razı getirilmeye çalışılan kirli düzenden çıkma umudunu kırma çabasından başka bir şey değildir.
Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdiyim diyerek hırsları yeteneklerinin önüne geçen, baba ocağının arkasından dolananların bu kirli düzene su taşıdığı açıkça ortadadır" dedi.

Emir, "Bir çift mavi göz ışığında, gaflet dalalet ve hıyanet içinde olanlara karşı kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, halkın iktidarı için yürüyor" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri