CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, Kent Meydanı projesini duyurdu: Mogan Gölü ile birleşecek...

CHP'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, Kent Meydanı projesini sosyal medya üzerinden duyurdu.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Yakup Odabaşı’nın sosyal medya hesabından duyurduğu bu proje, Gölbaşı'nın merkezine yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Kent Meydanı Projesi, 30 bin metrekarelik geniş bir alana yayılacak ve kent merkezini Mogan Gölü ile buluşturacak. Odabaşı, projenin içeriğini paylaşarak, ilçe müzesi, seyir terasları, sosyal etkinlik alanları ve daha birçok detayla donatılmış modern bir meydanın hayata geçirileceğini belirtti.

Odabaşı’nın açıklamasına göre bu proje aynı zamanda ticari hayata da yeni bir soluk getirecek. İlçede yer alacak mağazalar, ofisler, sinema ve kafeteryalarla birlikte bölgenin ekonomisine canlılık katacak ve esnafın otopark sorununu çözecek. Ayrıca, yeşil alanların artırılmasıyla sağlıklı bir yaşam ortamı da oluşturulacak.

Odabaşı ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte İncek Tulumtaş Şehit İtfaiye Eri Orçun Yaşar İtfaiye İstasyonu açılışında da bulundu ve vatandaşlara seslendi.

2009 seçimlerini MHP ile kazanan ve 2009-2014 arasında Gölbaşı’nı yöneten Yakup Odabaşı, 31 Mart 2024 Yerel seçimleri için CHP’den aday olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri