CHP Lideri Özgür Özel Ankara'da konuştu: ''Erdoğan ile uzlaşmak gibi bir niyetimiz yok!''

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da direnişlerini sürdüren Fernas Madencilik işçilerini Kurtuluş Parkı’nda ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mecliste ayakta karşılanmasına ilişkin eleştirilere cevap verdi.

HABER: BÜŞRA SAĞLAM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mecliste ayakta alkışlanmasına ilişkin eleştirilere cevap verdi.

Özel, “Başkan Erdoğan’ın şahsına değil, cumhurbaşkanlığı makamına ve onu seçen seçmenlere saygımızdan ayağa kalktık. Kaybediyorsak ben kaybediyorum. Bedeli ve hesabı ben ödeyeceğim.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eylül ayında yapılan anket sonuçları ile ilgili şunları söyledi : “Eylül ayında yapılan 9 anketin ortalamasına göre 3 puan öndeyiz. Peki bu neden 6 puan olmasın?”

“UZLAŞMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK”

İktidarı değiştirme çağrısında bulunan Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la hiçbir şekilde uzlaşmaya gidilmeyeceğine vurgu yaptı. Özel, “Ben asgari ücret alanları ve emeklileri rahat ettirmek isterim. Asgari ücrete 4 kez zam yapılmasını isterim. Benim vatandaşların gönüllerini kazanmakla meşgul olmam gerekiyor. Bu partinin ne zorluklarla buraya geldiğini herkes biliyor. Biz kendi içimize dönüp normalleşmede bulmalıyız. Gönlü kırılmış kim varsa hakkını helal etsin.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri