Özaslan aday olduğu Mamak'ta: 'Kalkınmacı belediyecilik'

CHP'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Metin Özaslan, seçim çalışmaları kapsamında Mamak'ın Yeşilbayır Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Özaslan yaklaşan yerel seçimler öncesinde projelerini Mamak sakinlerine anlattı.

Esnafın sorunlarını dinleyerek geleceğe yönelik projelerini paylaşan Özaslan, Mamak'ta kalkınmacı belediyecilik anlayışıyla sanayi, tarım ve hizmet sektörlerini geliştirme sözü verdi.

Özaslan, esnaf ve sanatkarları ziyaretlerinde Mahalle ve ilçe sorunlarını dinlediğini ve bu sorunları işbirliği içinde çözeceklerini vurguladı. Ayrıştırmadan ve tüm vatandaşları kucaklayarak hizmet vereceklerini belirten Özaslan, Mamak'ın en büyük sorununun geri kalmışlık, işsizlik ve yoksulluk olduğunu ifade etti. Bu sorunlarla mücadele etmek adına Mamak'ta sanayi, tarım ve hizmet sektörlerinin geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Özaslan'ın projeleri arasında, Mamak'ta sanayi sektörünün yeniden canlandırılması, tarımın teşvik edilmesi ve özellikle süt, yoğurt ve bal üretiminin desteklenmesi yer alıyor. Ayrıca, hizmet ve turizm sektörlerinin geliştirilmesi için müze, kongre merkezleri ve ticaret hayatının canlandırılması gibi hedefler de sıralandı.

Mamaklı esnaf, bölgede değişim ve gelişim gerektiğini vurgulayarak, okul, park, otopark, ulaşım ve sağlık hizmetleri gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini belirtti. Özaslan ise esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Kusunlar Mahallesinde bir cenaze namazına katılarak başsağlığı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri