CHP'de Çankaya düğümü çözülüyor! "CHP 12 Şubat'ta tüm adayların olduğu bir toplantı gerçekleştirecek"

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin kısa süre içinde adaylarını açıklayacağını ve 12 Şubat'ta tüm adayların olduğu bir toplantı gerçekleştireceğini belirtti.

31 Mart 2024 Yerel Seçiminde bir yandan iş birliği çalışmalarını sürdüren bir yandan da aday açıkla sürecini devam ettiren CHP’de başta Ankara’nın Çankaya ilçesi olmak üzere çok sayıda büyükşehir ilçesinde adaylar netleşmedi. CHP’de aday açıklama sürecinin uzaması krizlerin olduğu iddialarını da beraberinde getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yönetimsel olarak bir çift başlılık olduğu da konuşulan iddialar arasındayken İzmir adaylarını açıklama süreci de sancılı geçmiş ve CHP Çiğli’de aday olarak ilan ettiği ismi değiştirmek zorunda kalmıştı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin 12 Şubat Pazartesi günü Ankara'da tüm adayların bir arada olacağı bir aday tanıtım toplantısı yapılacağını duyurdu. Bu açıklama CHP'nin kalan tüm adaylarını kısa süre içinde açıklayacağı anlamına geliyor. CHP'de Ankara'nın Çankaya ilçesinde çok sayıda belediye başkan aday adayı varken CHP'nin Çankaya için aday adayları dışında Milletvekili, PM üyesi gibi başka bir aday göstereceği de sıkça dillendiriliyor. Bu iddiayı son olarak Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Necati Yılmaz da dillendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri