Çocuk Tiyatroları Festivali Yenimahalle'de yüzleri güldürdü

Yenimahalle Belediyesi, eğitim öğretim yılı ara tatiline giren çocukları unutmadı ve özel bir etkinlikle onları buluşturdu.

“Çocuk Tiyatroları Festivali” kapsamında, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde minikleri, sevilen çizgi karakter Kukuli ile buluşturarak renkli bir etkinlik düzenledi. Bu özel gösteriye katılan miniklerin yanı sıra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da onları yalnız bırakmadı.

NEŞEYE BAŞKAN YAŞAR DA KATILDI

Başkan Yaşar, oyun öncesinde miniklerle ve aileleriyle selamlaşarak, çocukların ara tatillerini keyifli ve sanat dolu geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Onlara sanatı sevdirmenin önemine değinen Başkan Yaşar, akıllı cihazlara fazla zaman ayırmadan, çocukların sanatla büyümesi gerektiğini vurguladı. Çünkü çocuklar, geleceğin teminatı ve aydınlık yarınlarının ta kendisi.

Festivalde sevimli maymun Kukuli ve dostları Tinky ile Minky'nin maceralarını izleyen çocuklar, Bakkal Amca Müzikali ile eğlenceli şarkılar eşliğinde coşkuyla vakit geçirdi. Başkentli aileler, çocuklarının keyifli vakit geçirmesine tanıklık ederken, Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Başkan Yaşar, miniklerle sahnede Kukuli ve arkadaşlarıyla birlikte selfie çekerek etkinliğin neşesine ortak oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri