Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'tan Vali Şahin'e ziyaret ve spor ödül töreni katılımı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçenin gençlerinin spor başarılarını kutlamak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine katıldı. Törende, çeşitli spor dallarında derece elde eden ilçe öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

Başkan Demirbaş, gençlerin gösterdiği başarıları takdirle karşılayarak, onların yeteneklerini ve özverilerini övdü. Sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaparak, ilçenin spor alanındaki potansiyelini daha da geliştirmek için çalışmaların süreceğini belirtti.

Ayrıca, Başkan Demirbaş ve Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Çubuk ve Akyurt ilçelerinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Demirbaş ve Ayık, Vali Şahin ile yapıcı bir görüşme gerçekleştirerek, ilçelerinin gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret, ilçeler arası iş birliğini güçlendirme ve ortak hedeflere yönelik adımlar atma konusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri