Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş müjdeyi verdi: Yeni projeler yolda!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçenin gelişmesi için birçok projeyi hayata geçireceğini belirterek, "Her detayı titizlikle incelenen ve geliştirilen yeni projelerle, sadece ilçemizin gelişimine katkı vermekle kalmayacak, aynı zamanda Başkent Ankara’da fark yaratacak adımlar atılmasına da olanak sağlayacağız." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçenin gelişimine katkı sunacak birçok projenin hayata geçirileceğini duyurdu.

YENİ PROJELER YOLDA!

Her projeyi titizlikle incelediğini söyleyen Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geleceğe yön verecek yeni projelerimiz masada. Her detayı titizlikle incelenen ve geliştirilen yeni projelerle, sadece ilçemizin gelişimine katkı vermekle kalmayacak, aynı zamanda Başkent Ankara’da fark yaratacak adımlar atılmasına da olanak sağlayacağız." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bugün makamında minik misafirlerini ağırladı. Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Minik misafirlerimizin ziyaretiyle günümüzde, belediyemizde şenlendi" ifadelerini kullandı.

ÇUBUK'TA MEYVE- SEBZE HASADI BAŞLADI!

Çubuk'ta pazarcı esnafıyla bir araya gelen Demirbaş, esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlçede birçok sebze- meyvenin yetiştiğini ifade eden Demirbaş, hasat döneminin başlamasıyla beraber ilçe pazarlarında hareketli günlerin başladığını duyurdu.

Başkan Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Yerel ürünlerimizdeki hasatın artması sonucu ilçemizdeki pazarda da hareketlilik arttı. Pazarcı esnafımız gece gündüz çalışıyor, Ankara'nın dört bir yanına taze Çubuk mahsulü ürünleri yetiştiriyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri