Çubuk Belediyesinden çölyak hastalarına ürün desteği!

Çubuk Belediyesi, glütensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastalarına yönelik önemli bir adım attı. Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan destek paketleri, ilçede tespit edilen 50 aileye dağıtıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışlarının bir gereği olarak üç yıldır çölyak hastalarına destek verdiklerini vurguladı. Ayrıca, toplumun her kesiminin istek ve ihtiyaçlarına yönelik hizmet ürettiklerini belirtti.

ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ÜRETİLEN ÜRÜNLER DAĞITILDI

Demirbaş, "Pahalı olan bu ürünleri almakta zorlanan vatandaşların yanında olmaya çalışıyoruz. Tüm hastalarımıza Allah şifa versin. Belki tüm zamanlı olarak burada verdiğimiz ürünler ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir ama bir nebze de olsun sizlere destek olacağına inanıyoruz. Sizlere huzur içerisinde, sağlık içerisinde inşallah bir hayat geçirmeyi Allah nasip etsin. Bu sene 50'ye yakın ailemize ve vatandaşımıza destek veriyoruz. Her geçen yıl bu sayı daha da artıyor" şeklinde konuştu.

Destek paketlerini alan çölyak hastalarından Songül Özgören, "Belediyemizden iki yıldır bu desteği alıyoruz. Teşekkür ederim. Daha önce imkanlarımız yettiği sürece paramızla alıyorduk. Birini alıyorduk, birini alamıyorduk. İki yıldır tüm gıdalara erişebiliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri