Çubuk Şehir Müzesi ziyaretçilerini bekliyor

Çubuk'ta bulunan Çubuk Şehir Müzesi, Ankara Savaşı'nı anlatan özel bölümü ve Çubuk'u anlatan ayrıntıları ile Ankaralıları bekliyor.

Birlik Vakfı Ankara Başkanı Muhittin Bal, bir dizi görüşme ve işbirliği için Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Birlik Vakfı'nın Başkan Yardımcıları Şadi Keskin ve Erbay Kücet de hazır bulundular. Toplantıda, bölgedeki sosyal yardım ve dayanışma faaliyetleri ile ilgili işbirliği olanakları ve ortak projeler ele alındı.

Çubuk Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Başkan Baki Demirbaş'ın konuklarıyla bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdiği ve işbirliği imkanlarının değerlendirildiği belirtildi. Ziyaretin, yerel kalkınma ve sosyal hizmetler alanında yeni işbirliklerinin önünü açacağı vurgulandı.

Çubuk Belediyesi ayrıca "Çubuk Şehir Müzesi'ne bir gezi yapmaya ne dersiniz?" başlıklı bir paylaşım da yaprak Ankaralıları Çubuk'a davet etti ve müzenin detaylarını aktardı. Çubuk Şehir Müzesi hafta içi her gün 8- 17 saatleri arasında hizmet gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri